Horloges - Idesignsieraden.nl

Voor een vertrouwd adres.
Ga naar de inhoud
Danish Design
Dames en herenhorloges van nu.

Danish Design koestert puurheid en natuur en waardeert harmonie en design. De plek waar dit alles samenkomt is Scandinavië. Daarom zijn de Danish Design horloges inspired by Scandinavia. Uniek, echt en puur. Een vorm van luxe die altijd binnen handbereik is.

OLympic

Ons huismerk.
In 1956 werd aan de Jekerstraat in Amsterdam het horlogemerk Olympic opgericht. Een familiebedrijf dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot één van de bekendste Nederlandse merken in de horloge- en sieradenbranche. Van stoere chronografen tot slimline series, digitale uurwerken en elegante dameshorloges. Olympic is voor iedereen, geïnspireerd op het dagelijks leven!
In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie Olympic horloges. Nieuwsgierig?
OZOO
Ga mee met de mode van vandaag.

Het Nederlandse horlogemerk Oozoo bestaat sinds 2000. Het merk is in korte tijd uitgegroeid tot een populair merk met hippe horloges voor een betaalbare prijs. Oozoo gaat met de laatste trends mee en wisselt regelmatig van collectie. Het merk combineert volgens eigen zeggen het belang van trends én van tijd.


Prisma horloges.
Omdat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.
Door de jaren heen is Prisma uitgegroeid tot één van de bekendste horlogemerken van Nederland. In die tijd zijn de collecties met hun tijd meegegaan, zonder het goede van vroeger uit het oog te verliezen. Wij, Nederlanders, willen waar voor ons geld. Daarom zijn Prisma horloges gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stainless steel en titanium. Ook zijn er collecties met saffierglas, het sterkste en meest heldere glas dat bestaat. Horloges met 10 of zelfs 20 ATM zijn geen uitzondering. De lederen banden zijn hypo-allergeen en van topkwaliteit. Met een Prisma horloge heb je dus echt iets om je pols.
In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie. Klik hier voor een voorproefje.


1915 Watches.
Houten horloges van Nederlandse bodem
1915 is het kleurrijke horlogemerk van Johnny en Robert Spies uit de bollenstreek.
De roots van de gebroeders en het merk liggen in het kleurrijkste stukje van Nederland en misschien wel van de wereld, de Bollenstreek.
Deze kleurrijke achtergrond is terug te vinden in iedere 1915 watches collectie. In combinatie met bijzondere materialen willen de broers de hele wereld van de Bollenstreekkleur voorzien.
Kinderhorloges.
stoere en hippe kinderhorloges.
IDesign heeft een ruime keuze aan horloges voor jongens en meisjes.
Garonne horloges voor kinderen zijn een ideale mix tussen kwaliteit, prijs en ontwerp.
In de collctie is er voldoende keuze uit horloges met vrolijke kleurtjes en silicone banden.

Openingstijden:
Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 09.30uu - 18.00u
Op zaterdag zijn wij geopend van 09.30u - 16.00u

Telefoon: 0172-586232
Email: info@idesignsieraden.nl

I Design sieraden
Oude Gemeneweg 17
2391BE Hazerswoude dorp
Terug naar de inhoud